• Kekuwatan Perusahaan

    Wiwit didegaké ing taun 2002, wis dadi komitmen kanggo riset produk riset ilmiah presisi lan teknologi girboks ing taun 2019. Perusahaan iki wis saya amba nganti 10.000 meter persegi.

  • Sertifikat kita

    Kita entuk sertifikat ISO9001, ISO14001 lan IATF16949 sing gegandhengan lan macem-macem sertifikasi paten.

  • Peralatan liyane

    Kita duwe miller, grinder, CNC, EDM, kawat EDM Mitutoyo lan Hexagon CMM saka Taiwan, Jepang, Amerika Serikat lan Jepang.

  • Penjualan sing Jembar

    Produk kayata kotak gir eduction, girboks plastik, motor gir mikro Dc, didol menyang Eropa, Amerika Utara lan Jepang, lan liya-liyane, lan kita wis nggawe hubungan kerja sama lan pembangunan jangka panjang karo akeh pelanggan.

  • Penjualan Dhuwur

    Pungkasan taun iki kita entuk dodolan RMB 40 yuta ing gir gir transmisi, ing taun lan mbesuk, kita bakal bisa nambah.

  • Layanan Sampurna

    kita bakal menehi solusi proyek profesional utawa dhukungan teknologi kanggo ngoptimalake proyek sampeyan saiki, sadurunge miwiti proyek.

Dongguan FORWA Precision Plastik Mould Co, Ltd minangka pemasok solusi transmisi gir sing didegake ing wulan Juni 2002. Kita bisa nyedhiyakake layanan seri kanggo para pelanggan sing dihormati saka ngrancang skema Transmisi, manufaktur cetakan plastik, cetakan injeksi kanggo nyuda kothak gir. Produk utama kami kalebu girboks plastik lan logam (Powder Metallurgy), cetakan sing tepat, bagean injeksi plastik, kothak gir pangurangan, girboks plastik, motor gir mikro Dc. Kajaba iku, ngatur macem-macem kothak gir saben syarat kanggo para pelanggan minangka spesialisasi.